Diari Més

Successos

Tres ferits en bolcat un cotxe al Vendrell

Els Bombers han rescatat els afectats, que han estat evacuats a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona

Imatge del turisme bolcat.

Tres ferits en bolcat un cotxe al VendrellBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de tres persones han resultat ferides en bolcar el cotxe en el qual viatjaven al Vendrell. Els Bombers de la Generalitat han rescatat els afectats, els quals posteriorment han estat evacuats a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona amb pronòstic menys greu.

L'accident de trànsit s'ha produït a les 10.18h al camí del Coto del Rei, al terme municipal del Vendrell. Per causes que es desconeixen, un turisme s'ha accidentat tot sol i ha acabat bolcant. Com a conseqüència tres persones han resultat ferides menys greu, tal com han informat fonts sanitàries al Diari Més. El vehicle també ha patit danys materials, ja que ha quedat amb el morro aixafat i els vidres d'algunes finestres trencats.

Arran de l'accident s'han activat dues dotacions dels Bombers, els quals han rescatat els tres ocupants que hi havia dins del turisme. També han acudit al lloc diverses patrulles de la Policia Local del Vendrell i quatre ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) per tal d'evacuar als ferits a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona.

tracking