Diari Més

Successos

Ferida crítica una dona que ha estat a punt d'ofegar-se a la platja de Cunit

Salvament Marítim ha tret del mar a la dona, que ha recuperat el ritme cardíac gràcies a les maniobres de reanimació cardiopulmonar

El servei de socorrisme ha hagut de fer tres rescats perillosos aquesta temporada a Cunit.

platja de Cunit, platgesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 69 anys es troba ferida en estat crític després d'haver estat a punt d'ofegar-se a la platja de Cunit, on avui oneja la bandera vermella. Els serveis sanitaris han eevacuat l'afectada a l'Hospital de Bellvitge.

El succés s'ha produït cap a les 10.40h, quan el telèfon d'emergències 112 ha rebut l'avís d'un possible ofegament a la platja de Cunit. Es tracta d'una dona de 69 anys, la qual es trobava a uns 30 metres de la sorra i demanava auxili.

En el rescat hi han participat els socorristes de la platja en qüestió i Salvament Marítim, que ha pogut treure la dona del mar a les 10.49h. També s'han activat el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), els Bombers de la Generalitat, la Policia Local de Cunit i els Mossos d'Esquadra.

Tant els socorristes com efectius del SEM i dels Bombers han practicat les maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP) a la dona, que ha pogut recuperar el ritme cardíac. Posteriorment un helicòpter del SEM l'ha evacuada en estat crític a l'Hospital de Bellvitge.

Cal dir que avui està prohibit el bany a la platja de Cunit, on oneja la bandera vermella.

tracking