Diari Més

Policial

Augmenten un 23% els robatoris a domicilis al Vendrell

Els Mossos d'Esquadra han posat en marxa un pla operatiu específic per revertir la situació

Imatge de la

Augmenten un 23% els robatoris a domicilis al VendrellAjuntament Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El delictes al Vendrell entreel juliol del 2018 i el juliol del 2019 han augmentat un 20% (2.940) respecte l'anualitat anterior, segons ha informatl’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, a laprimera Junta Local de Seguretat del mandat 2019-2023. Segons el batlle, ladada es deu a que el perídode anterior «es va produir una reducció important dels delicties per l’augment de la presència de policia als carrers amb motiu dels atemptats terroristes del 17 d’agost de 2017, a Barcelona i Cambrils».

Durant aquest període, s’han registrat 544 denúncies per robatoris en domicilis, un 23% més respecte al període anual anterior. Kenneth Martínez ha mostrat la seva preocupació i afirma que «hem de posar l’accent per reduir aquests delictes».«Un 20% de les denúncies registrades s’han produït fora del municipi del Vendrell», segons ha explicatJoan Carles de la Monja, inspector en cap de la Policia Local.

Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra han posat en marxa un pla operatiu específic i s’han iniciat diferents línies d’investigació per tal de revertir la situació.

A la Junta Local de Seguretat també s’han exposat les diferents actuacions policials que s’han dut a terme en les últimes setmanes, com el desmantellament de plantacions de marihuana o el decomís d'articles destinats al top manta.

A la Junta hi ha participatl’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez; el subdelegat del govern de l’Estat a Tarragona, Joan Sabaté; el director dels Serveis Territorials d’Interior, Joan Carles de la Monja; l’inspector en cap de la Policia Local, Jordi Altarriba; l’inspector en cap dels Mossos d’Esquadra del Baix Penedès, Joan Mulet; la regidora Maria Luz Ramírez, així com diversos comandaments dels Bombers, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

tracking