Diari Més

Successos

Surt de la UCI el nen de 2 anys que va quedar inconscient per ofegament a Segur de Calafell

El menor està hospitalitzat a planta i la família espera que rebi l'alta en els propers dies

El menor va ser traslladat amb un helicòpter medicalitzat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

helicòpter SEM medicalitzatAjuntament de Calafell| Facebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nen de 2 anys que va quedar inconscient per ofegament a Segur de Calafell ha sortit de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'HospitalParc Taulí de Sabadell, on està ingressat des de la tarda de dimarts. El menor es troba ara hospitalitzat a planta i la família espera que rebi l'alta en els propers dies, segons fonts de l'Ajuntament de Calafell.

El succés es va produir la tarda del passat dimarts, 23 de juliol, quan elServei d'Emergències Mediques (SEM) va rebre l'avís que un nen es trobava inconscient després d'haver patit un ofegament a la piscina de casa seva, situada al carrer d'Islàndia al nucli de Segur de Calafell. A més dels efectius sanitaris, fins al lloc també hi van acudir la Policia Local de Calafell i els Mossos d'Esquadra.

El menor va ser reanimat i posteriorment traslladat en un helicòpter medicalitzat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, on va ingressar a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Segons les darreres informacions, l'infant ja ha pogut sortir de la UCI i ha estat traslladat a planta. La família preveu que el menor pugui rebre l'alta properament.

MÉS INFORMACIÓ

Traslladat en helicòpter a l'hospital un nen de dos anys a Segur de Calafell

tracking