Diari Més

Successos

Intervinguts 900 articles per vendre al top manta als nuclis marítims del Vendrell

El conjunt del material intervingut, majoritàriament roba i calçat de marques falsificades, tindria un preu de mercat de més de 16.000 euros

Imatge dels articles intervinguts.

Intervinguts 900 articles per vendre al top manta als nuclis marítims del VendrellPolicia Local del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local del Vendrell i els Mossos d’Esquadra van intervenir la tarda d’ahir dimecres, 24 de juliol, prop de 900 articles destinats a la venda il·legal del top manta. Els objectes en conjunt, majoritàriament peces fraudulentes i falsificacions de marques, tindrien un preu de mercat de més de 16.000 euros.

En el marc del dispositiu policial conjunt es van decomissar 117 pantalons, 340 samarretes, 91 parells de sabatilles esportives, 4 ulleres, 5 gorres, 117 calçotets, 146 bosses de mà i 78 banyadors. Amb la venda del material s’haurien obtingut uns 16.440 euros.

D’altra banda, es van instruir diligències judicials a dos imputats per delicte contra la propietat industrial i, per via administrativa, hi va haver dos denunciats per desobediència.

En l’operació també hi van participar efectius de la brigada d’estrangeria del Cos Nacional de Policia (CNP), que van fer trasllat a Tarragona de dues persones que presumptament es trobaven en situació irregular. El cos policial posteriorment ha confirmat la situació irregular d'una d'elles i ja ha iniciat un expedient d'expulsió.

Imatge dels articles intervinguts.

Intervinguts 900 articles per vendre al top manta als nuclis marítims del VendrellPolicia Local del Vendrell

tracking