Diari Més

Punt lila als concerts de la Festa Major del Vendrell per lluitar contra les agressions sexuals

S’ubicarà a la zona del Botafoc durant les actuacions musicals del 25, 26 i 27 de juliol

Imatge de la presentació del punt lila que s'instal·larà al Botafoc pels concerts de la Festa Major del Vendrell.

Punt lila als concerts de la Festa Major del Vendrell per lluitar contra les agressions sexualsAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els concerts de Festa Major del Vendrell dels dies 25, 26 i 27 de juliol que tindran lloc a la zona del Botafoc tindran enguany un punt lila informatiu. En una carpa degudament identificada, al costat del punt de venda de tiquets, aquest punt lila servirà per poder atendre, en primera instància, les possibles víctimes de qualsevol tipus d’agressió sexual, LGTBIfòbica o de discriminació i fer d’enllaç amb qualsevol servei policial o sanitari que requereixin.

El regidor de Polítiques de gènere, igualtat i drets LGTBIQ, Christian Soriano, ha matisat que «no serà un punt lila a l’ús, perquè no disposa encara de personal tècnic qualificat o d’un protocol específic, però sí un punt de referència i sensibilització i d’informació i ajuda a les persones que ho necessitin». En concret, el punt lila d’informació anirà a càrrec dels Runners El Vendrell, els Diables del Vendrell i els Nens del Vendrell, les tres entitats que portaran enguany les barres dels concerts del Botafoc. En el cas dels Nens, aquests afegeixen que sumen aquesta col·laboració a la nova Comissió d’Equitat que estan impulsant des de la colla.

Per altra banda, la Policia Municipal tornarà a tenir una carpa també a la zona del Botafoc per promoure la prevenció d’alcoholèmia, com ja va fer l’any passat.

tracking