Diari Més

Succesos

La policia local de l'Arboç aconsegueix reanimar un conductor que pateix un atac de cor a l'N-340

Els agents han utilitzat un desfibril·lador i l'han pogut estabilitzar fins a l'arribada dels sanitaris

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la policia local de l'Arboç.

La policia local de l'Arboç aconsegueix reanimar un conductor que pateix un atac de cor a N-340Ajuntament de l'Arboç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la policia local de l'Arboç han aconseguit reanimar aquest dimecres al matí a un conductor que ha patit una aturada cardiorespiratòria mentre circulava per la carretera N-340 en direcció Barcelona al seu pas pel municipi.

Els fets s'han produït al voltant de tres quarts de set del matí, al punt quilomètric 1.203 de la carretera nacional, a l'altura del nucli de Puigmoltó, al terme de l'Arboç.

El conductor, un home de 67 anys, anava acompanyat de la seva parella, de 68, ambdós veïns de Barcelona. Quan el conductor ha patit l'atac de cor, segons que expliquen fonts municipals, i amb el vehicle aturat, la dona ha sortit del cotxe per demanar ajuda i un conductor que passava en aquell moment s'ha aturat i ha trucat al telèfon d'emergències, 112, a les 6,48 h.

L'avís l'ha rebut en primera instància la policia local, com a servei més pròxim que disposava d'aparell desfibril·lador (DEA) als seus vehicles.

Els agents han aplicat els coneixements adquirits en la formació que van rebre sobre l'ús de l'aparell i han aconseguit reanimar l'home, tot i que mantenia símptomes d'estar en un estat de molta gravetat.

En una situació d'estabilitat, han arribat posteriorment els serveis sanitaris i un helicòpter medicalitzat que han traslladat el conductor a l'Hospital de Bellvitge.

La Policia Local de l'Arboç i els Mossos d'Esquadra han gestionat posteriorment la retirada del vehicle de la via i han acompanyat la dona al dipòsit de vehicles. La dona, però, no es trobava en condicions de conduir i han cridat un taxi per dur-la fins a l'hospital, on està ingressada la parella.

tracking