Diari Més

Successos

Un conductor s'adorm i xoca contra una bateria de contenidors a Segur de Calafell

L'accident va causar destrosses importants i la brossa va quedar escampada per la carretera; l'home no va patir danys greus

Imatge del cotxe accidentat i els contenidors totalment destrossats.

Un conductor s'adorm i xoca contra una bateria de contenidors a Segur de CalafellAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aparatós accident aquest cap de setmana a Segur de Calafell. Segons explica l'Ajuntament del municipi, el conductor d'un turisme es va adormir mentre conduïa i va acabar xocant contra una bateria de contenidors. Els danys materials van ser importants però, sortosament, l'home que conduïa el vehicle no va patir danys greus.

Els fets es van produir el matí d'aquest dissabte, 20 de juliol, a la C-31 al seu pas per Segur de Calafell. Un turisme que cirulava en direcció Cunit va xocar contra una bateria de contenidors tot provocant una gran destrossa. A més, la brossa va quedar escampada per tota la carretera. El turisme també va quedar danyat per la part davantera.

Fins al lloc s'hi van traslladar la Policia Local de Calafell i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va atendre el conductor. L'home, que s'havia endormiscat al volant, no va patir danys greus, segons informa el consistori.

tracking