Diari Més

Focs Artificials La Caseta de Calafell destina part dels guanys de Sant Joan a distribuir 750 quilos d'aliments bàsics

La recaptació de la campanya es repartirà a través d’entitats socials

Fotografia de família dels empresaris de Calafell impulsors de la campanya 'Cap família sense revetlla'. Imatge del 16 de juny de 2017 (horitzontal)

cap família sense revetlla, josé antonio jiménez, petards, serveis socials, exclusió social, ajuntament de calafell, focs artificials la caseta'Cap família sense revetlla'. Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa calafellenca distribuïdora de petards Focs Artificials La Caseta preveu repartir 750 quilos de menjar de primera necessitat, que ha obtingut a través del 2% dels guanys de la campanya de la revetlla de Sant Joan. En concret, la firma ha distribuirà 120 quilos de sucre, 150 litres d’oli i 480 litres de llet. Les xifres signifiquen un increment del 50% respecte la campanya de l’any passat, quan la primera edició va permetre repartir 500 quilos d’aliments. Els impulsors de la campanya solidària celebren l’augment de la recaptació, i assenyalen que bona part dels compradors de petards es van aprovar a la seva empresa perquè eren coneixedors d’aquesta iniciativa.

El lliurament dels aliments es farà aquest dimecres a Arc Calafell, Asadis i Càrites, que s’encarregaran a distribuir-los a les famílies dels diferents nuclis de Calafell que ho necessitin.

tracking