Diari Més

Successos

Detingut per donar un cop amb el cotxe a la seva exparella després d'una discussió al Vendrell

L’home va ser detingut per un delicte de violència de gènere i per conduir sense carnet; la dona va ser traslladada a l’hospital del municipi amb lesions lleus

La detenció es va produir el vespre d'ahir dimarts.

Detingut per una ordre de recerca després d'ocasionar molèsties en un parc del VendrellPolicia Local del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local del Vendrell va detenir la tarda d’ahir dilluns un home com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere i per conduir sense tenir el carnet. L’individu va ser detingut després de donar un cop amb el cotxe a la seva exparella, amb qui havia tingut una discussió una estona abans.

Els fets es van produir a les 16.36h, quan el telèfon d’emergències 112 va rebre una informació alertant d’un possible atropellament a la urbanització Romaní del Vendrell. La Policia Local del municipi es va traslladar al lloc i va trobar una dona que estava conscient però presentava algunes contusions. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va acudir al lloc i la va traslladar a l’Hospital del Vendrell.

Segons va poder saber la Policia Local, l’exparella d’aquesta dona li havia donat un cop lateral amb el cotxe després que haguessin tingut una discussió. De fet, els Mossos d’Esquadra havien anat al lloc una estona abans arran de la disputa, però havien marxat un cop calmats els ànims. Posteriorment, però, es va produir aquest cop amb el cotxe i l’home va marxar del lloc amb el vehicle.

Els agents de la Policia Local van detenir a l’home per un delicte de violència de gènere cap a les 19.30h a la mateixa urbanització Romaní. També li van instruir diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense carnet.

tracking