Diari Més

Tornarà a haver-hi bus nocturn per la Festa Major del Vendrell

Es posaran en marxa dues línies que operaran els dies 25, 26 i 27 de juliol

Els autobusos han estat logotipats amb la imatge de la Festa Major i amb el cartell dels concerts.

Tornarà a haver-hi bus nocturn per la Festa Major del VendrellAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Major del Vendrell comptarà també enguany amb un servei extraordinari d’autobús de nit i matinada. Seran dues línies que uniran nuclis i barris marítims, diversos pobles de la comarca i urbanitzacions amb el centre del Vendrell. L’objectiu que es persegueix amb aquesta iniciativa, en la què han col·laborat Autocars Penedès i DIGIMP, és facilitar la participació a tots els actes de Santa Anna amb la major seguretat possible.

El servei de busos nocturn funcionarà els dies 25, 26 i 27 de juliol. D’una banda, una línia farà el recorregut Roda de Berà, El Francàs, Coma-ruga, Sant Salvador i el Vendrell i viceversa, i l’altra farà el recorregut de Banyeres, l’Arboç, Bellvei, Calafell, El Vendrell (L’Edén Park, l’Oasi i la Muntanyeta) i viceversa. El preu del bus nocturn serà d’un euro per viatge i el punt d’arribada i sortida al centre del Vendrell serà l’estació d’autobusos de l’Avinguda Jaume Carner.

Els dos autobusos que faran aquestes línies han estat logotipats amb la imatge de la Festa Major i amb el cartell dels concerts, acció que servirà per promocionar la festa vendrellenca. Els horaris del bus nocturn de Festa Major es poden consultar a la pàgina web.

tracking