Diari Més

Estafes

Alerten de l'estafa de la falsa trucada de Microsoft al Vendrell

Diversos veïns del municipi han rebut aquesta trucada i la Policia Local alerta a la població per tal que no en faci cap cas

Imatge d'una persona amb un telèfon mòbil.

La Policia Nacional alerta d'una nova estafa sobre comptes premium d'SpotifyPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos veïns del Vendrell han rebut trucades de persones que asseguren que són de l'empresa Microsoft i els alerten que tenen problemes a l'ordinador o al Router. Es tracta d'una estafa que es coneix com la falsa trucada de Microsoft. La Policia Local del Vendrell ha alertat d'aquest fet i adverteix als veïns que no han de fer-ne cap cas.

Els habitants de la capital del Baix Penedès que han rebut aquestes trucades són els de la zona del Puig-Pèlag, els quals ho han alertat a la Policia Local del Vendrell. El cos policial explica que es tracta d'una estafa.

Els estafadors informen a les potencials víctimes que la llicència del sistema operatiu de l'ordinador ha caducat i hi ha un virus, per la qual cosa els fan copiar una direcció d'Internet per solucionar la problemàtica. En cap cas s'ha de seguir les seves ordres, ja que d'aquesta manera compleixen el seu objectiu: tenir accés a comptes i informació personal dels usuaris.

tracking