Diari Més

Successos

Mor un home de 71 anys a la platja de Coma-ruga

El personal sanitari ha fet les tasques de reanimació al banyista però no ha pogut salvar-li la vida

Fins al lloc s'hi han desplaçat el SEM, Policia Local i Mossos d'Esquadra.

Mor un home a la platja de Coma-rugaPolicia Local del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 71 anys i nacionalitat espanyola ha mort el matí d'aquest dijous, 18 de juliol, a la platja de Coma-ruga. El personal sanitari ha fet tasques de reanimació al banyista però aquestes han estat infructuoses i l'home ha acabat perdent la vida.

Els fets s'han produït a les 10.40h, quan el telèfon d'emergències 112 ha rebut una trucada que havien tret una persona de l'aigua a la platja de Coma-ruga, a l’alçada de l’avinguda Brisamar.

L’home s’estava banyant en aquest indret, on hi havia bandera verda, i ha demanat ajuda. El servei de socorrisme l’ha tret de l’aigua cap a la sorra i li ha iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar fins a l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El SEM s'ha traslladat al lloc amb dues unitats i els efectius han practicant a l'home maniobres de reanimació cardiopulmonar durant 40 minuts. Aquestes han resultat infructuoses i no s'ha pogut salvar la vida de l'home, que ha mort a la platja.

Fins al lloc també s'hi han desplaçat efectius de la Policia Local del Vendrell i tres patrulles dels Mossos d'Esquadra.

tracking