Diari Més

L'accés a Llorenç per la Plaça de la Vila reobre després dels treballs de remodelació

S’ha incorporat una rotonda tocant a la carretera de Sant Jaume i s’ha habilitat una illa amb 25 places d’aparcament al mig

Imatge de la plaça de la Vila després dels treballs de remodelació.

L'accés a Llorenç per la Plaça de la Vila reobre després dels treballs de remodelacióAjuntament de Llorenç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’accés al municipi de Llorenç del Penedès per la plaça de la Vila torna a estar obert al trànsit en haver finalitzat les obres de remodelació d’aquest espai. En el marc d’aquesta actuació, que ha durat cinc mesos i amb la qual s’ha ampliat la zona, s’ha construït una rotonda a l’extrem tocant a la carretera de Sant Jaume i s’ha creat una illa al mig amb la qual s’habiliten un total de 25 noves places d’aparcament en bateria.

Per aconseguir l’ampliació de l’espai s’ha reduït part del pati de l’antic Nieró i l’aparcament que hi havia al costat ha desaparegut. L’accés a la bàscula i a la benzinera de la Plaça del Sindicat també s’ha modificat, ja que permet l’accés a vehicles de gran tonatge. Pel que fa a la parada del bus, ha canviat la seva ubicació i ara està situada uns metres més cap dintre. A més, a la vorera que toca a la carretera, des del carrer Sant Jordi fins al torrent, s’han instal·lat unes pilones per prohibir l’aparcament de vehicles.

El cost total de les obres ha ascendit a 324.000 euros - IVA inclòs -i els treballs estan subvencionada pel PAM 2017-2018. L’empresa adjudicatària encarregada de l’obra ha estat l’empresa REMPIC, de Santa Coloma de Queralt.

tracking