Diari Més

Política municipal

Ciutadans pacta amb el PSC al Vendrell i el govern suma onze regidors

Cs s’encarregarà de la  Policia Local, Protecció Civil, Convivència Animal i Mercats,  Activitat Econòmica, Emprenedoria i Instal·lacions Esportives

Keneth Martínez (PSC) amb María Luz Ramírez (Cs).

Ciutadans pacta amb el PSC al Vendrell i el govern suma onze regidorsRTV VENDRELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PSC i Ciutadans van rubricar dilluns el pacte per tal que les dues regidores de Cs entrin a formar part del govern del Vendrell i aconseguir, així, la majoria d’onze regidors (8 del PSC, 1 de l’Agrupació Veïnal de les Platges i 2 de Ciutadans).

«Amb aquest pacte el que aconseguim és tenir un govern estable i de progrés», va explicar l’alcalde, Kenneth Martínez, qui va destacar que «l’únic objectiu per al govern serà impulsar un projecte municipalista pel Vendrell».

D’altra banda, Martínez es mostrava obert a la incorporació de noves forces a l’executiu local. Les negociacions per arribar a l’acord van començar després del ple d’investidura, segons va destacar la regidora de Ciutadans, María Luz Ramírez. Afegia que, per arribar-hi, es van tenir en compte els programes. «Sobretot el què hem quadrat amb el PSC és que volem un govern consticionalista pel Vendrell», afegia. Segons l’acord rubricat dimarts, María Luz Ramírez es farà càrrec de les regidories de Policia Local, Protecció Civil, Convivència Animal i Mercats i Fires, mentre que María del Mar Negro s’encarregarà d’Activitat Econòmica, Xarxa d’Emprenedoria i Instal·lacions Esportives.

Convé recordar que el passat 3 de juliol, Junts pel Vendrell va anunciar que havia decidit «passar a l’oposició» per aquests quatre anys, alhora que la seva cap de llista, Eva Serramià, va explicar que deixava la política i renunciava a l’acta de regidora.

Ja aleshores Serramià alertava de la possible entrada al govern del partit taronja al govern. «Hem estat esperant massa temps sense que es faci un pas necessari per fer un acord», va dir Eva Serramià, afegint que en cap cas volien «blanquejar un govern del 155».

tracking