Diari Més

Policial

Detingut al Baix Penedès després de treure el 'cepo' que li havien posat al cotxe per anar begut i sense carnet

Va esperar que marxessin els agents i en pocs minuts es va desfer del parany col·locat al vehicle

Imatge d'arxiu d'un control de carretera dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'Esquadra, control de carretera, control policial, policia, trànsitMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos de l'Àrea de Trànsit del Camp de Tarragona van detenir aquest diumenge un home de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Jaume dels Domenys, al Baix Penedès, com a presumpte autor dels delictes de conduir sense permís i sota els efectes de l'alcohol. També li van atribuir un delicte de resistència, desobediència a agents de l'autoritat.

El diumenge a la tarda, al voltant de les 18.23 hores els mossos van aturar un vehicle a laTP-2125, al terme del Vendrell,perquèel seu conductor mostrava símptomes evidents d'anar begut.

Els agents van practicar-li la prova d'alcoholèmia i el conductor va donar 0,88 mg/l, taxa que suposa superar en més de tres vegades la permesa. Els agents també van comprovar que al conductor li constava una suspensió del permís de conduir emesa pel Jutjat Penal de Tarragona que estava vigentfins al14 de desembre de 2019.

Com a conseqüència d'això, els Mossos van immobilitzar el vehicleal voltant deles 19.30 hores amb un parany exterior a una de les rodes, també conegut com a 'cepo'.

Pocs minutsdesprés queels agents marxessindel lloc, la patrulla va rebre avís d'un testimoni que alertava que l'home havia manipulat el parany i que marxava amb el vehicle.

D'aquesta manera, la mateixa patrulla que havia col·locat el parany vafer mitja voltai va localitzar el vehicle a uns 200 metres d'on l'havien immobilitzat. El conduïa el conductor denunciat, que duia el parany al seient dedarrere.

Davant aquests fets i l'actitud agressiva i amenaçant que va mostrar-los, els mossos van detenir-lo per un delicte de resistència, desobediència a agents de l'autoritat.

El detingut, a qui li constaven dos delictes contra la seguretat del trànsit, ha passat aquest dilluns al matí a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.

tracking