Diari Més

Societat

El carrer Doctor Robert es farà peatonal després de la Fira de Santa Teresa del Vendrell

El període d'execució de les actuacions es preveu d'entre 7 i 8 mesos

L'edifici de Correus del Vendrell amb la lona informativa de les obres.

El c/Doctor Robert del Vendrell s'adequarà per als vianants després de la Fira de Santa Teresa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres per adequar el carrer Doctor Robert del Vendrell alsvianantscomençaran un cophagi passatla Fira de Santa Teresa. Així ho indica una lona informativa instal·lada a l'edifici de Correus del municipi. A aquesta acció comunicativa, s'hi afegeix la reunió de veïns que es farà el proper dilluns22 de juliol a les 20.30 hores, a l'Escola Municipal de Música Pau Casals, amb la que s'explicarà als veïns i comerciants de la zona afectada comseràel nou traçat del cablejat elèctric i la tramitació de les autoritzacions particulars per l'ús de façana per a la seva instal·lació.

El període d'execució de les actuacions es preveu d'entre 7 i 8 mesos amb el que s'ampliarà l'àrea per convertir-la en zona de vianants com a estratègia de dinamització i potenciació de la seva àrea comercial. L'alcalde del municipi,KennethMartínez, ha explicat que «amb una transformació profunda d'aquest entorn es vol crear un nou eix veïnal que ajudi a dinamitzar i a fer més atractiu el comerç del Vendrell».

L'obra afectarà els carrers: Dr. Robert, Prat de la Riba (entre Dr. Robert i la Rambla), Sant Magí (entre Dr. Robert i Nord) i Nord (entre Sant Magí i Pagesia Catalana) on s'hifarà una renovació total dels paviments, serveis urbans, senyalització i mobiliari urbà.

L'adjudicació del contracte, aprovat el 13 de maig de 2019, és per a l'empresaArtifex Infraestructures,SLi l'import total del contracte ésd'1.256.443,43 d'euros, IVA inclòs. La Diputació de Tarragona va aprovar, el 14 de juny de 2019, la concessió d'una subvenció de 620.000 euros. El projecte ja comptava amb una subvenció anterior atorgada també per la Diputació de 150.000 euros del Pla d'Acció Municipal del 2017 (PAM). Per tant, el finançament extern aconseguit ascendeix a 770.000 euros, que representa un 61% del preu adjudicat. La resta, va a càrrec de l'Ajuntament del Vendrell que actualment està desenvolupant el procés de licitació del contracte i que es preveu que el mes de setembre hagi finalitzat i es coneguin els professionals encarregats.

tracking