Diari Més

Un cotxe xoca contra el mur d'una casa de Sant Salvador

A causa de l'accident, que ha mobilitzat Bombers i Policia Local, el mur i la part davantera del turisme han quedat danyats i s'ha trencat la canonada de gas de l'habitatge

El mur ha quedat destrossat per la part afectada.

Un cotxe xoca contra el mur d'una casa de Sant SalvadorPolicia Local del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aparatós accident a primera hora del matí d'aquest dimecres, 10 de juliol, al nucli marítim de Sant Salvador, al Vendrell. Un turisme ha xocat contra el mur d'un habitatge, que ha quedat destrossat de tota la part afectada per la col·lisió. Arran de l'accident també s'ha trencat la canonada de gas de l'habitatge.

Els fets s'han produït a les 5.45h del matí quan, per causes que es desconeixen, un turisme Volkswagen Golf ha col·lidit contra el mur d'un habitatge del carrer Mare de Déu del Carme de Sant Salvador. En l'accident no hi ha hagut cap persona ferida, però sí que s'han produït danys materials. En concret, el mur de la casa ha quedat destrossat per la part afectada -el cotxe ha quedat pujat a sobre- mentre que la canonada de gas també s'ha trencat. A més, la part davantera del cotxe també ha quedat destrossada.

Arran de l'accident s'han activat la Policia Local del Vendrell i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, a més d'haver alertat a la companyia del gas dels fets. Els efectius han procedit a controlar la fuita de gas i tancar la clau de pas. També s'ha retirat el vehicle i s'ha abalisat la zona, ja que diverses totxanes del murhan quedat escampades per la vorera.

Imatge dels Bombers treballant en el lloc dels fets.

Un cotxe xoca contra el mur d'una casa de Sant SalvadorPolicia Local del Vendrell

Un vehicle dels Bombers amb el cotxe accidentat al fons.

Un cotxe xoca contra el mur d'una casa de Sant SalvadorPolicia Local del Vendrell

tracking