Diari Més

Successos

A presó un noi de 18 anys per robar en trasters, pisos i vehicles del Vendrell

El jove també va sostraure un cotxe i poc després va patir un accident per conducció temerària

Imatge d'alguns dels objectes robats.

A presó un noi de 18 anys per robar en trasters, pisos i vehicles del VendrellMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Vendrell van detenir, el passat 25 de juny, un home de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veí del Vendrell, per robar a l’interior de dos domicilis i quatre trasters, sostreure un vehicle i per un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

La investigació es va obrir arran d’una sèrie de fets delictius que van tenir lloc al barri de la Muntanyeta i del Puig del Vendrell entre els dies 11 i 24 de juny. Totes les proves i indicis van assenyalar a aquesta persona, la qual acumula diversos antecedents policials per robatoris amb força o amb violència.

El lladre va accedir la nit del 23 de juny, coincidint amb la nit de Sant Joan, a dos habitatges del carrer Cep del Vendrell, un d’ells amb els seus propietaris dormint a l’interior. D’un d’aquests pisos, a banda de nombrosos objectes de valor, es va emportar les claus d’un vehicle que seguidament va sostraure i amb el qual, poc després, va tenir un accident per conduir de manera temerària. L’home va abandonar el vehicle i va fugir per evitar ser atès per una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) que causalment passava pel lloc.

Prèviament a aquests fets, entre els dies 11 i 19 de juny, el detingut va causar danys a la porta d’accés d’una comunitat de veïns i va intentar robar en un àtic. També va intentar sostraure, sense aconseguir-ho, dos vehicles i una motocicleta estacionats en pàrquings comunitaris de l’avinguda del Pèlag i els carrers Pere Quart, Romaní i Cep del Vendrell. En aquests punts va forçar alguns vehicles i la porta de quatre trasters, tot i que finalment només va poder robar en un d’ells.

En l’entrada al domicili del sospitós, els agents van trobar nombrosos indicis relacionats amb els fets delictius i recuperar diversos dels objectes sostrets.

Durant la detenció l’home va oposar una forta resistència i va agredir els agents, els quals van haver de ser atesos posteriorment per diverses contusions. El Jutjat d’Instrucció número 3 del Vendrell va decretar el 28 de juny el seu ingrés a presó.

tracking