Diari Més

Roba Estesa i Pupil·les actuaran a la Festa Major de Calafell

Concerts i balls, tallers infantils i correfoc son part dels actes destacats

Roba Estesa

Roba Estesa obren el concert central de la Santa Tecla 2017Albert Guinovart

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui dimecres 26 de juny, comencen els actes de Festa Major de Calafell amb un concert de la Confraria de Pescadors amb l’Escola de Música Contrapunt a dos quarts de vuit de la tarda. Tot i així, l’inici oficial de la Festa serà divendres 28 de juny a les set de la tarda a la Confraria de Pescadors. Serà el moment del Pregó de Festa Major i la Tronada. Tot seguit, l’encetada esgangalada a càrrec d’Esgangalats.

A les onze de la nit, tindrà lloc el Gran Castell de Focs d’Artifici a càrrec del Focs Artificials Estalella a la zona de la Confraria de Pescadors. I més tard, a dos quarts de dotze de la nit, a la Plaça de l’Alcalde Romeu, tindrà lloc el Concert i Ball de Revetlla amb l’Orquesta Nueva Alaska. I a partir de les dotze de la nit al Trajo de l’Espineta els grups Pupil·les i Roba Estesa ompliran de música amb un concert a la sorra per gaudir d’una nit de festa i estiu.

El dissabte 29 de juny, hi haurà un ventall molt ampli d’activitats com la Cercavila gegantera, la II Trobada de Bandes de timbals o el concert de Festa Major per ballar i gaudir de l’ambient festiu. També tindrà lloc la cercavila gegantera a partir de dos quarts de set de la tarda.

Diumenge 30 de juny, serà el moment, del tercer Concurs de Ranxos Mariners i l’Exhibició Castellera Minyons de L’Arboç i els Nens del Vendrell. A les nou del vespre, arribarà un sopar de carmanyola amenitzat amb música de DJ Sisíphilis. A les deu de la nit, es podrà gaudir de cinema a la fresca amb la pel·lícula El Gran Showman.

tracking