Diari Més

Finalitzen les obres d'arranjament del camí del Romaní del Vendrell

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha visitat l'indret junt a una representació de l'Agrupació Veïnal de les Platges i a regidors de l'actual i l'anterior mandat

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, acompanyat per una representació de l'Agrupació Veïnal de les Platges i per regidors de l'actual mandat i de l'anterior, van fer una visita institucional al camí del Romaní.

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, acompanyat per una representació de l'Agrupació Veïnal de les Platges i per regidors de l'actual mandat i de l'anterior, van fer una visita institucional al camí del Romaní.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El camí del Romaní ja es troba arranjat després de les obres que s’hi han dut a terme des del passat 27 de maig i que han finalitzat recentment. El passat divendres 21 de juny, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, acompanyat per una representació de l’Agrupació Veïnal de les Platges i per regidors de l’actual mandat i de l’anterior, van fer una visita institucional per veure com ha quedat l’indret després dels treballs.

Mitjançant aquesta actuació s’ha adequat el carril de vianants, que ha passat a tenir una amplada d’un metre i mig; s’ha asfaltat la calçada de cinc metres d’ample per al pas de vehicles en doble sentit de circulació; s’ha pintat la senyalització viària horitzontal i s’ha anivellat amb sauló la part que delimita amb les Madrigueres. Sobre aquest últim espai, el regidor de Via Pública, Alfons Herrera, va explicar que «hi ha la previsió d’habilitar-hi un carril bici i estacionament en cordó en una propera actuació».

D’altra banda, també s’ha aprofitat per resoldre l’acumulació d’aigua a la carretera que connecta el nucli de platja de Santa Salvador amb Calafell, que es produeix en episodis de pluja a l’alçada del camí del Romaní, amb una correcció dels nivells i del pendent per tal que es desaigüi més ràpidament cap al canal que desemboca a la platja.

Les obres les ha realitzat l’empresa Red de Obras y Asfaltados, S.L. amb un pressupost de 47.413,77 euros (IVA inclòs).

Imatge del camí del Romaní arranjat.

Finalitzen les obres d'arranjament del camí del Romaní del VendrellCedida

tracking