Diari Més

Municipal

La Policia Local de Calafell precinta tres perillosos pous abandonats

La intervenció ha estat possible gràcies a la col·laboració ciutadana

Imatge d'un dels pous que va ser trobat i tapiat.

La Policia Local de Calafell precinta tres perillosos pous abandonatsAjuntament Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Calafell ha precintat i tapat tres pous abandonats al voltant del poblat medieval abandonat de Montpaó, entre les urbanitzacions Mas Romeu i Calafell Parc. S’hi ha fet una actuació d’urgència, amb un cobriment provisional de les tres cavitats, però aviat se’n farà una de més definitiva, segons ha informat el consistori calafellenc.

L’actuació s’ha realitzat a partir d’una queixa a les xarxes socials sobre un dels pous, segons reconeixia l’Ajuntament de Calafell. Poca estona després de publicar-se, la Policia Local ja estava fent una recerca sobre el terreny, durant la qual es van trobar dos pous més. Finalment, i en plena nit, van ser tapats tots tres.

La sensibilització del veïnat sobre la presència de pous perillosos a Calafell, però en general a tots els municipis, es va desfermar després del tràgic cas del nen de Màlaga, Julen, qui va morir després de caure en un pou. El rescat del nen va mantenir en suspens tot el país i va tenir repercussió internacional després de 13 dies de treball per rescatar-lo.

tracking