Diari Més

El PSC i Impulsem Cunit compartiran alcaldia els propers quatre anys

Ambdues formacions van ser les més votades el 26-M

El PSC i Impulsem Cunit es repartiran les regidores per igual.

El PSC i Impulsem Cunit compartiran alcaldia els propers quatre anysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els resultats de les passades eleccions municipals van fer del PSC i Impulsem Cunit, les dues forces amb més suport al municipi. Ambdues han decidit arribar a un acord amb el que tindran9 regidors (5 PSC i 4 Impulsem Cunit), suficients per la constitució de la majoria del plenari. Per aquest motiu, compartiran l'alcadia (els primers dos anys pel PSC i els darrers dos anys per Impulsem Cunit) ies repartiran a parts iguals les regidories.

Durant aquestes setmanes s’ha treballat intensament per tal de definir un acord que permeti la investidura i un govern estable durant la pròxima legislatura

(2019-2023). Un acord basat en un full de ruta compartit d’obra de govern pels propers quatre anys. La conformació d’un cartipàs municipal amb la meitat de les regidories per cadascuna de les formacions, i compartir l’alcaldia durant aquest mandat. Un full de ruta compartit on destaquen quatre grans blocs programàtics; el Cunit de les persones, el Model de poble, un Cunit sostenible i el Cunit econòmic.

tracking