Diari Més

El FangArt 2019 posa el focus en la ceràmica creativa de petit format

L'esdeveniment tindrà lloc a Sant Salvador del 14 al 16 de juny

Imatge d'arxiu de l'anterior edició del FangArt.

El FangArt 2019 posa el focus en la ceràmica creativa de petit formatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça de Sant Salvador acollirà del 14 al 16 de juny el Festival FangArt, que se celebra en aquest espai per tercer any consecutiu. Durant aquest tres dies el món de la ceràmica cobrarà protagonisme tot posant l’accent en la ceràmica creativa de petit format. A banda de la venda i exposició de peces d’artistes internacionals al passeig Joan Reventós, també hi haurà tallers i activitats com conferències o demostracions. Les activitats es desdoblen amb propostes pensades per al públic familiar i amb d’altres orientades als professionals de la ceràmica.

El FangArt estarà està dedicat enguany a la ceràmica creativa de petit format. Això permetrà que la tipologia de peces que s’hi exposin pugui ser d’allò més extensa i variada: des de peces decoratives a objectes utilitaris, passant per petites joies. La convidada especial d’aquesta edició és la ceramista japonesa Yukiko Murata, que presentarà l’exposició BONAPETITa, la petita felicitat a mà, que es podrà visitar al Museu Pau Casals, i realitzarà el taller La flor imaginària.

Altres activitats i demostracions que es faran a la plaça de Sant Salvador són: Demostració de torn, Torno el torn, Pinto com els prehistòrics, Jugo amb el fang, Impressió 3D, Arquitectures, Confecció d’un brollador amb forma de peix, Els atuells de cuina, La pissarra màgica, Taller de torn i permacultura, Peces de petit format a partir de motlles, Posa-hi la teva escata, Fruits del mar i Animals ceràmics. El material d’aquestes activitats està patrocinat per Ceràmica Collet, SA.

L’horari del FangArt serà el divendres de 17 h a 22 h i dissabte i diumenge d’11 h a 14 h i de 17 h a 22 h, tot i que el diumenge es tancaran les portes a les 21 h.

tracking