Diari Més

Successos

​​​​​​​Detenen un home al Vendrell per tràfic de drogues i li intervenen 470 euros en metàl·lic

La Policia Local també va denunciar dues persones per tinença de marihuana i haixix

A l'arrestat se li van intervenir 470 euros fraccionats en bitllets petits.

​​​​​​​Detenen un home al Vendrell per tràfic de drogues i li intervenen 470 eurosPolicia Local El Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local del Vendrell va detenir un home , la nit d’ahir dijous 9 de maig, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. L’individu va ser enxampat venent marihuana a la zona de la Muntanyeta i se li van intervenir 470 euros en metàl·lic. A més, els agents també van denunciar dos individus més per tinença de substàncies estupefaents.

Els fets van succeir poc després de les 23h al carrer Romaní, quan una patrulla que realitzava tasques de seguretat ciutadana de la zona de la Muntanyeta va observar com presumptament s’estava produint tràfic de drogues entre un individu que es trobava al costat d’un turisme negre i el seu conductor. Acte seguit, l’home que estava al costat del cotxe va amagar alguna cosa dins els seus pantalons.

La patrulla es va acostar immediatament al lloc i va identificar-les persones implicades en aquest fet. L’individu que es trobava fora del cotxe va admetre que havia comprat marihuana per valor de 10 euros a l’ocupant del vehicle. És per això que els agents van procedir a escorcollar el cotxe, on no van trobar cap altra substància estupefaent però si 470 euros fraccionats en bitllets petits.

A l’interior del vehicle, a més de l’home al qui l’individu assegurava haver comprat la marihuana, també hi havia un altre noi al seient de copilot. En identificar-lo, un dels agents va observar al costat del turisme un cabdell de marihuana i una peça de haixix. L’individu va admetre que eren seus i que els havia llençat per la finestra.

Arran dels fets, el conductor del vehicle va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Els altres dos homes van ser denunciats per tinença de substàncies estupefaents.

A l’arrestat se li van instruir diligències i se'l va traslladar a les dependències dels Mossos d’Esquadra per passar a disposició judicial.

tracking