Diari Més

Successos

Tres persones ferides per inhalació de fum en l'incendi d'un habitatge a l'Arboç

Dos dels ferits són policies locals que han accedit al domicili per rescatar un veí amb mobilitat reduïda

Sis dotacions dels Bombers s'han traslladat al lloc.

Dues persones ferides per inhalació de fum en l'incendi d'un habitatge de l'ArboçBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones han resultat ferides per inhalació de fum en un incendi que s'ha declarat, a primera hora del matí d'aquest dijous 9 de maig, en un pis de l'Arboç. Dos dels ferits són policies locals, els quals han accedit al domicili afectat per rescatar un veí amb mobilitat reduïda. El foc s'ha originat al tercer pis d'un edifici de quatre plantes i ha obligat als veïns d'aquesta última a confinar-se en els seus domicilis. Els Bombers de la Generalitat s'han traslladat al lloc amb un total de sis vehicles.

Els Bombers han rebut l'avís a les 6.15h, quan s'ha alertat que s'estava produint un incendi en un habitatge d'un edifici de quatre plantes situat al carrer Mossèn Cinto Verdaguer. En concret, el foc s'ha originat en un pis de la tercera planta i ha cremat dues habitacions d'aquest domicili, mentre que la resta del bloc ha quedat afectat pel fum.

Les flames han obligat als veïns de l'últim pis a confinar-se a casa seva, mentre que la resta d'ocupants del bloc han sortit pel seu propi peu. Un total de tres persones han hagut de ser ateses pel Servei d'Emergències Mèdiques per inhalació de fum. Una d'elles ha rebut l'alta in situ,mentre les altres dues han estat traslladades a l'Hospital del Vendrell amb pronòstic menys greu, segons el SEM, que s'ha traslladat al lloc amb tres ambulàncies. Dos dels ferits són agents de la Policia Local del municipi, els quals han estat els primers en arribar i han entrat al pis afectat per rescatar un veí amb mobilitat reduïda.

En les tasques d'extinció de l'incendi hi han treballat sis dotacions dels Bombers, que l'han pogut apagar cap a les 7h. Tots els veïns que havien sortit de l'edifici ja han pogut tornar a les seves respectives llars tret de la família del pis afectat, ja que s'ha de fer una revisió per valorar l'afectació de l'incendi.

tracking