Diari Més

Detenen una dona per robar un desfibril·lador valorat en 2.700 euros a Masllorenç

L’aparell estava dipositat en un armari a la via pública

Imatge d'arxiu d'uns vehicles dels Mossos d'Esquadra.

Imatge d'arxiu d'uns vehicles dels Mossos d'Esquadra.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria del Vendrell van detenir, el dia 6 de maig, una dona de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Montmell (Baix Penedès), com a presumpta autora d’un delicte de furt. En concret, la dona hauria robat un desfibril·lador valorat en 2.700 euros que estava a la via pública al municipi de Masllorenç.

Els fets van tenir lloc a les 11.45h d’aquell mateix dia, quan un testimoni va alertar que una persona havia fugit amb un vehicle després d’emportar-se el desfibril·lador ubicat dins d’un armariet instal·lat al carrer Major de Masllorenç.

Una estona després, una patrulla va localitzar el vehicle al municipi de Montmell i durant l’escorcoll va localitzar l’aparell electrònic portàtil sostret amagat sota un dels seients posteriors. La conductora, la qual compta amb diversos antecedents policials per fets similars, va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte de furt. El desfibril·lador va ser retornat a l’Ajuntament de Masllorenç.

La detinguda va quedar en llibertat després de declarar davant el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de El Vendrell, i amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerida.

tracking