Diari Més

Un santuari que rescata tot tipus d'animals demana col·laboració per evitar el seu tancament

El Santuari Joplin, situat al Baix Penedès, fa una crida als ciutadans a fer aportacions econòmiques per tal de poder continuar desenvolupant la seva tasca

En el santuari hi viuen alguns porcs rescatats a Sant Pere i Sant Pau, entre d'altres animals.

Un santuari que rescata tot tipus d'animals demana col·laboració per evitar el seu tancamentSantuario Joplin

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Santuari Joplin, dedicat al rescat de tot tipus d’animals i recentment situat al Baix Penedès, demana col·laboració ciutadana per tal d’evitar el seu tancament. Segons exposa, la seva economia es troba en una «situació crítica» després del seu recent trasllat i de despeses imprevistes. És per això que fan una crida a que els ciutadans facin aportacions econòmiques per tal que puguin continuar fent la seva tasca.

Aquest espai anteriorment estava ubicat a La Segarra, a Lleida, però recentment s’ha mudat al Baix Penedès. Es tracta d’una llar antiespecista que acull animals rescatats de granges, abandonats o que estan en risc imminent. Així, actualment hi viuen animals com rates, conills, degús o porcs, alguns d’ells rescatats de la colònia situada al parc de la Muntanyeta del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau.

Des del santuari s’assumeixen totes les despeses d’esterilització, alimentació, cura i medicació dels animals que acullen. Ara però es troben en què els costa fer front a tots els pagaments, ja que després de diverses «despeses imprevistes» i s’haver fet la mudança «la seva economia s’ha vist ressentida».En aquest sentit, fa escasses setmanes s’han vist obligats a aturar el rescat de més animals tot i el gran espai del qual disposen, però aquesta decisió no ha estat cap solució i temen que hagin de tancar les portes del santuari.

Per aquest motiu, els que hi col·laboren sol·liciten ajuda ciutadana per poder continuar donant una millor vida a aquests animals. Aquells que vulguin contribuir a la causa poden col·laborar fent un donatiu econòmic a través del compte ES39 2100 0693 7801 0123 4641 de la Caixa o apuntant-se al Teaming de donació d’un euro mensual en aquest enllaç.

tracking