Diari Més

Tot a punt per la 9a edició del Vigralla de Llorenç del Penedès

L’esdeveniment, que tindrà lloc el 10, 11 i 12 de maig, contempla una mostra amb tretze cellers participants, música en directe i diversos tasts

Imatge d'una edició anterior del Vigralla.

Un total de 16 cellers exposaran els seus vins i caves en la 7a edició del VigrallaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Llorenç del Penedès acollirà, els propers 10, 11 i 12 de maig, la 9a edició del Vigralla, la mostra de vins i caves del Baix Penedès & cellers convidats. L’esdeveniment torna un any més amb l’objectiu acostar els productes vitivinícoles de la zona i el món del vi al públic visitant. Per fer-ho, enguany s’han programat diversos tastos que completaran la mostra de vins, que comptaran amb tretze cellers participants.

El primer acte del Vigralla tindrà lloc el divendres 10 de maig amb l'Electro Gralla, creat per a Roger Andorrà. En aquest acte es maridaran els sons més actuals de l'electrònica amb la base de de la grall amb vins atrevits i embotits de Cal Borrell. Els tastos seguiran dissabte al matí amb la visita a les vinyes del celler Un Sol Cel a Albinyana, on els participants podran tastar els seus vins.

La 9a mostra de vins, ubicada a la Rambla Marinada, s’inaugurarà dissabte a la tarda. Enguany hi participaran un total de tretze cellers: Un Sol Cel, Jané Ventura, Mulet Viticultors, Vins L'Apical, Carisma, Mas Perdut, Celler del Cesc, Celler Sanromà, Entre Vinyes, Cellers Domenys, Agrícola de Llorenç, celler MontPicolis i ViSendra. La mostra s’amenitzarà amb música en directe amb diversos concerts que se succeiran durant tot el cap de setmana.

El Celler Modernista de Llorenç serà un any més un dels escenaris de l’esdeveniment, ja que dissabte a la tarda acollirà el tast Apropa’t al vi natural.Hi participaran els elaboradors

Salvador Batlle (còsmic vinyaters), Eduard Pié (Sicus Terrers Mediterranis) i Joan Rubió (Cal Tiques), juntament amb Jaume Jordà, embaixador de vins naturals, i Miriam Clotet, comunicadora vinícola. Tot anirà maridat amb hummus de Cal Camat i degustacións elaborades per cuiners de Terra i Taula. A la tarda també, com ja és habitual, hi haurà una trobada de diables infantils.

La mostra de vins també obrirà tot el dia de diumenge. A més, al matí hi haurà una trobada de gegants i cap al migdia es farà un espectacle infantil a la mateixa Rambla Marinada. Es tracta de l’actuació Festa quina festa, la qual farà ballar i cantar els més petits amb cançons de tota la vida.

L’últim maridatge del cap de setmana tindrà lloc el diumenge a la tarda, també al Celler Modernista. S’hi podran degustar vins i melmelades ecològiques de Verol Obrador Ecològic, amb creacions elaborades per cuiners de Terra i Taula.

Podeu consultar tota la informació a la pàgina de Facebook del Vigralla.

tracking