Diari Més

Societat

La Festa de la Bicicleta del Vendrell s'ajorna un cap de setmana per les eleccions

'Pedalem junts per una mateixa causa' serà a favor de l’Associació Afibromed

Imatge del grup nombros

Gran participació a la 76a Festa de la Bicicleta del VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa de la Bicicleta s'ha ajornat un cap de setmana en motiu de les eleccions municipals i se celebraràel diumenge 2 de juny.Aquest canvi ha permès programar més actes previs per a tots els públics. En la nova edició,estarà permesa la participació de patinets, escúters i monopatins, sempre que no siguin elèctrics.

Enguany, la campanya 'Pedalem junts per una mateixa causa', que es duu a terme cada any, anirà destinada a l’Associació Afibromed,una associació del Vendrell que treballa per donar visibilitat a la fibromiàlgia i ajudar les persones afectades per aquesta malaltia.

Per poder col·laborar en aquesta campanya es vendran unes butlletes solidàries a un euro en diversos establiments del Vendrell. Tots els diners recaptats amb les butlletes s’entregaran íntegrament a l’Associació Afibromed i entre totes les butlletes adquirides es farà un sorteig, el dia de la Festa de la Bicicleta (2 de juny), a la Rambla, d’una bicicleta cortesia del Club Open Natura i d’un cofre VIP familiar cortesia de Viatges Penedès.

Entre les activitats prèvies, la Biblioteca pública Terra Baixa s’afegeix a la festa i tindrà del 7 de maig al 2 de juny al vestíbul un centre d’interès en motiu del Dia Mundial de la Fibromiàlgia, amb una selecció dels fons de la biblioteca que facilita l’accés als lectors de materials editats, així com material de la Festa de la

Bicicleta i les butlletes solidàries.

El divendres 31 de maig es farà la 12a Pedalada nocturna que, com cada any, sortirà de la Rambla. La inscripció de la pedalada inclou botifarrada, obsequi i assegurança.

El preu de la mateixa és de 5 euros per persona. Les inscripcions es podran fer fins al 31 de maig, de 10 h a 14 h a la Regidoria de Festes o a Big Bikers (c/ Pau Casals, 50- 54).

Per al dissabte 1 de juny,el Club Open Naturarealitzarà una gimcana familiar amb bicicleta, patinet, escúter o

monopatí, que sortirà a les 10 hores i arribarà a la plaça Nova. Serà una gimcana dedicada a la bicicleta i a l’Embarcada. Tothom qui vulgui participar podrà inscriure’s fins al 31 de

maig, de 10 h a 14 h, a la Regidoria de Festes (la Rambla, 24) o a Big Bikers (c/ Pau Casals, 50-54).La participació és gratuïta, però cal fer la inscripció prèvia per disposar de l’assegurança.

Durant el dissabte, també hi haurà tallers i unun Concert Vermut, a càrrec de Les Gralles del Baix Penedès.

tracking