Diari Més

Successos

Causa aldarulls en una botiga del Vendrell i acaba detingut per robar un mòbil

L'home també té una ordre d'explulsió del territori de la Policia Nacional

L'home va ser detingut per un delicte de furt.

Causa alderulls en una botiga del Vendrell i acaba detingut per robar un mòbilCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local del Vendrell va detenir, la tarda d'ahir dijous 2 de maig, un home de nacionalitat marroquina que va causar aldarulls en una botiga i que prèviament havia robat un telèfon mòbil en un altre municipi. A més, la persona en qüestió també té pendent una ordre d'expulsió del territori de la Policia Nacional.

Els fets es van produir ahir al vespre, a les 20.14h, quan un treballador d'una botiga de roba del centre del Vendrell va alertar a la Policia Local que un individu estava provocant problemes a l'establiment. En concret, l'home va tacar diverses peces de roba i no volia pagar-les.

Una patrulla del cos policial municipal es va traslladar fins aquest comerç i va procedir a la identificació de l'home. Aquest, però, no va voler col·laborar amb els agents, motiu pel qual el van traslladar a la comissaria central dels Mossos d'Esquadra.

Allà sí que se'l va poder identificar i se li va trobar un mòbil que constava com a sostret el matí del mateix dijous a la Llagosta, el Vallès Oriental. Així mateix, també es va comprovar que l'home té una ordre d'expulsió del territori emesa per la Policia Nacional. L'individu va quedar detingut per un delicte de furt.

tracking