Diari Més

Societat

Música, tallers i molta diversió, en la 6ª edició del Calafell Family Weekend

La iniciativa, impulsada per la Conselleria de Turisme, tindrà lloc el cap de setmana del 10 al 12 de maig

El municipi oferirà més d'una vintena d'activitats totalment gratuïtes per gaudir en família.

Música, tallers i molta diversió, en la 6ª edició del Calafell Family WeekendCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Calafell es convertirà del 10 al 12 de maig en un gran parc de diversió per a tota la família amb motiu de la 6ª edició del Calafell Family Weekend. La iniciativa, impulsada per la Conselleria de Turisme d’aquesta localitat de la Costa Daurada, acollirà un complet programa d’activitats infantils i familiars, totes gratuïtes, amb les que gaudir d’un cap de setmana inoblidable.

Els visitants hi trobaran activitats aquàtiques, tallers, jocs inflables, pinta-cares, concerts, espectacles infantils, photocall, gegants, visites culturals, teatre i conferències. A més, s’oferirà allotjaments amb tarifes familiars adaptats a totes les butxaques, dinars i sopars a restaurants amb menús especials per a famílies, descomptes a l’entrada de monuments i museus i WC adaptats. Suu i El Pot Petit posaran el toc musical dintre de la cita turística.

La cantant, pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, cada cop més coneguda i tot un referent infantil, serà la mestra de cerimònies que inaugurarà la festa divendres 10 de maig a les 18 hores.

La programació completa es pot consultar al següent enllaç.

tracking