Diari Més

Societat

La VIII Fira Modernista del Penedès presenta el seu programa d'actes

La representació teatral La Llegenda d’amor de La Giralda serà la principal novetat de l'edició d'enguany

Imatge de la Giralda de l'Arboç, on se celebrarà el concert.

La Giralda de l'Arboç acollirà un vermut solidari per la lluita contra el càncerViquipèdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La VIII edició de la Fira Modernista del Penedès, que se celebrarà el cap de setmana del 4 i 5 de maig, ja ha donat a conèixer la seva programació. Cal recordar, que en l'edició d'enguany la representació teatralLa Llegenda d’amor de La Giraldaserà la principal novetat. L'obra estàinspirada en una història d’amor real que va determinar la construcció d’aquest edifici tan singular a la vila.

Per la jornada de dissabte, els visitants podran gaudir del Mercat Modernista de les 11 fins les 21 hores a la plaça de la Vila, al carrer Major i la rambla de Josep Gener. També hi haurà espectacles itinerants com el de Las chicas de Oro.

Hi haurà una demostració de fotografia, tallers infantils, una gimcana, un marató de teatre. També s'han programat exposicions sobre les portades de la Fira Modernista, de cotxes i motocicletes clàssiques, entre d'altres.

També es podrà fer la visita a la Giralda de l'Arboç de les 11 a les 13.30 hores. El seu preu serà de 3 euros o gratuït per les persones que vagin vestides d'època o nens fins als 12 anys.

Per la tarda,la representació teatral La Llegenda d’amor de La Giraldaes farà en dos torns, un a les 17.15 hores i l'altre a les 18 hores. Aquesta anirà a càrrec de l'Elenc Artístic Arbocenc i tindrà un preu especial d'1 euro o gratuït per les persones que vagin vestides d'època o nens fins als 12 anys.

Durant el diumenge, es repetiran els espectacles itinerants i hi ha programats diversos espectacles de teatre. També hi haurà animació musical.

Per les 12 hores hi ha programada una visita guiada a la Giralda de l'Arboç a càrrec d'Eduard Jané Rabella. Per la tarda, de 17 a les 19.30 hores es podrà visitar el monument.

La VIII Fira Modernista del Penedès és un esdeveniment concebut i organitzat per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç amb el suport del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya a través del Pla de Barris del qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari.

tracking