Diari Més

L'alcalde de Sant Jaume dels Domenys, candidat al Senat

Encapçala la candidatura pel Senat de Convergents

Magí Pallarès, alcalde de Sant Jaume i candidat al Senat.

L'alcalde de Sant Jaume dels Domenys, candidat al SenatDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Magí Pallarès encapçala la candidatura pel Senat de Convergents. Pallarès és l’actual alcalde de Sant Jaume dels Domenys, càrrec que ha ocupat durant els darrers 24 anys. Es defineix com a amant del territori i de les seves persones. En l’àmbit professional, és empresari agrícola i bomber voluntari veterà. Pallarès reivindica el paper dels senadors, una figura, segons ell, poc coneguda pels ciutadans.

«El PDeCAT ha tingut la política d’apartar les persones grans, de certa edat. Però, jo sempre he cregut que s’ha d’unir l’experiència de la gent més gran amb la de la gent jove», explica el candidat de Convergents. «Fa 24 anys que soc alcalde a Sant Jaume dels Domenys i 28 anys regidor i em fa molta il·lusió portar la veu de Catalunya al Senat; cal portar la veu de la pagesia, de les dones empresàries i de les que són autònomes, que es conegui l’agricultura, les avellanes, el vi, la fruita dolça, els cítrics; en definitiva, tots aquells conreus de què disposa el territori. Perquè sembla que no tinguem agricultura. Jo pertanyo al món de l’agricultura, al sector de vi», explica Magí Pallarès.

L’alcalde de Sant Jaume dels Domenys aspira a retornar la il·lusió per la política, quelcom que, considera, s’ha perdut. «La gent està farta dels polítics, de falses promeses. D’altra banda, si algú pregunta pels senadors de Tarragona, no els coneix ningú. A mi, m’agradaria que la nit del pròxim 28 d’abril tothom sàpiga que serè senador per Convergents i que defensaré a qui defensi Catalunya». Magí Pallarès assegura que el seu partit lluitarà contra la possible aplicació de l’article 155. «Defensarem el finançament dels ajuntaments i que el Senat esdevingui una veritable cambra territorial», conclou el company de files de Santiago Campos.

tracking