Diari Més

Televisió

Iván Santander és el primer repescat de 'Fama'

El vendrellenc va haver d'abandonar el concurs fa un mes per una lesió i ara el públic i els professors han volgut donar-li una segona oportunitat

Imatge d'Iván Santander durant l'actuació.

Iván Santander és el primer repescat de 'Fama'@FAMAabailarCero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ballarí vendrellenc Ivan Santander és el primer concursant respecat del concurs televisiu Fama, que emet el canal #0de Movistar. El jove, de 21 anys i especialista en estils urbans, va entrar al programa en la primera gala però va haver d'abandonar l'acadèmia de ball al cap de cinc setmanes a causa d'una lesió al peu. Ara, públic i professors han volgut donar-li una segona oportunitat convertint-lo en el primer repescat. Per tant, Iván Santander torna al programa i s'incorpora a la cursa per guanyar el concurs.

Fama va anunciar, la setmana passada, que iniciava un procés de repesca entre els concursants que s'havien quedat fora del concurs i que oferia dues places per tal que dos d'ells tornessin a la competició. Els espectadors han tingut un paper important en aquest capítol del concurs, ja que havien de votar el ballarí que més desitjaven que tornés a l'escola de ball. D'aquesta manera es van escollir un total de vuit exconcursants, un d'ells Iván Santander -a qui anomenen Palito-, que va ser dels més votats.

Després de superar aquesta primera fase de la repesca, el següent pas era actuar en una gala del concurs per tal que els professors prenessin la decisió final. En la gala d'ahir dimecres al vespre va ser el torn de quatre d'ells: Agus, Shei, Leire i Iván. El tarragoní va fer un solo amb la cançó Sucker, de Jonas Brothers, amb el qual es va imposar als seus companys i va ser l'escollit pel claustre de professors per tornar-se a convertir en concursant de ple dret. «Palito és Palito i ens ha portat show i la seva essència», va dir Carla Cervantes, la professora encarregada de comunicar la decisió.

Cal dir que el tarragoní és l'únic concursant del concurs que no ha estat expulsat ni pel públic -qui decideix en les nominacions- ni pels professors -que decideixen en els reptes-. El cas d'Iván va ser diferent, ja que després de cinc setmanes de concurs i un pas molt positiu que li va valer una immunitat va haver d'abandonar l'escola de ball a causa d'una lesió. De fet, el vendrellenc ha pogut entrar a la repesca pels pèls, ja que va rebre l'alta mèdica el passat divendres. En aquest sentit, el que ja torna a ser concursant va afirmar que durant aquest mes no ha pogut ballar gens, ja que havia de fer repòs, i reprèn el seu pas pel programa amb moltes ganes.

En la gala que s'emet la nit d'aquest dijous en directe es decidirà qui ocuparà la segona plaça de la repesca. Els exconcursants que opten a reenganxar-se al concurs són Anita -qui va ser la primera parella de ball d'Iván-, Caro, Ángel i Marta.

tracking