Diari Més

Societat

Una representació teatral, novetat de la Fira Modernista del Penedès

La peça està inspirada en una història d’amor real que va determinar la construcció de La Giralda de l'Arboç

Imatge de la Giralda de l'Arboç, on se celebrarà el concert.

La Giralda de l'Arboç acollirà un vermut solidari per la lluita contra el càncerViquipèdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La representació teatral La Llegenda d’amor de La Giralda serà la principal novetat de lavuitena edició de la Fira Modernista del Penedès. L'obra estàinspirada en una història d’amor real que va determinar la construcció d’aquest edifici tan singular a la vila.

L’Ajuntament de l’Arboç realitzarà l’acte de presentació d’aquesta escenificació de la llegenda d’amor de La Giralda, i del seu cartell promocional, el proper dissabte 13 d’abril a les 7 de la tarda a l’Auditori Municipal.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans; el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Alfons Ribas; el propietari de La Giralda de l’Arboç, Manuel Camino; el president de l’Elenc Artístic Arbocenc, Josep Maria Arnan; el director de l’Elenc i autor de l’obra, Xavier Canals; i el dissenyador del cartell i el programa de la Fira Modernista, Joaquim Sicart.

La VIII Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc a l’Arboç el cap de setmana del 4 i 5 de maig de 2019, és un esdeveniment concebut i organitzat per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç amb el suport del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya a través del Pla de Barris del qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari.

tracking