Diari Més

Sanitat

Els treballadors de l'Hospital del Vendrell acampen per reivindicar el «col·lapse» d'urgències

Divendres faran una marxa fins a l'Ajuntament per denunciar la situació

Els treballadors han acampat al vestíbul del centre.

Els treballadors de l'Hospital del Vendrell acampen per reivindicar el «col·lapse» d'urgències@ComiteHVendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors de l'Hospital Comarcal del Vendrell han iniciat aquest dijous al matí una acampada reivindicativa de 24 hores per denunciar el «col·lapse d'urgències».

En declaracions a RTV Vendrell, Jose Miguel Magan, membre del comité d'empresa, assegura que «estem desbordats, tenim dèficit de llits a planta i això fa que els pacients estiguin entre 24 i 48 hores a urgències». Els treballadors asseguren que falta personal i que amb les retallades que es van iniciar al 2008 han «perdut un 30% de poder adquisitiu».

Divendres, a partir de les 10 hores, iniciaran una marxa des de l'Hospital fins a l'Ajuntament per mostrar el seu malestar. Aquesta acabarà amb una xocolatada popular. Els treballadors demanen que els usuaris del centre es sumin a l'acció reivindicativa, ja que és un problema de tots.

El director del centre, Josep Mercadé, assegura que es reforça el personal quan es necessari i que amb en l'última reunió amb el comité es va crear una comissió per millorar urgències. Al centre hospitalari hi treballen 466 persones.

tracking