Diari Més

El BPFest, la gran festa de la música del Baix Penedès, torna el 4 de maig al Vendrell

Una quinzena d’artistes participaran en la segona edició de l'esdeveniment

Imatge de la prenestació de la 2a edició del BP Fest.

El BPFest, la gran festa de la música del Baix Penedès, torna el 4 de maig al VendrellAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival de música BPFest (Baix Penedès Festival) celebrarà el proper 4 de maig al Vendrell la seva segona edició. L’esdeveniment està organitzat per l’Associació de Músics del Baix Penedès (AMBP) amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell i dona continuïtat a la mostra de grups que l’AMBP va organitzar durant set anys a la comarca. L’any passat ja es va centralitzar al Vendrell sota aquesta nova denominació.

El BPFest té l’objectiu que els músics de la comarca surtin al carrer a presentar els seus treballs al públic i als programadors i, alhora, oferir una jornada professional, tal com ha explicat el president de l’AMBP, Jordi López. Enguany l’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 4 de maig amb una quinzena de grups participants, dels quals un 60% són de la comarca.

Pel que fa a la jornada, al matí l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC) acollirà la jornada professional, que inclou xerrades, taules rodones sobre el món de la música i masterclass. N’hi haurà una de baix elèctric a càrrec del reconegut baixista Miki Santamaría (Doctor Prats) o una altra sota la direcció de Felipe Escalada (AupaQuartet). A la tarda tindran lloc els concerts en escenaris repartits per la Plaça Nova, la Plaça Vella i la Plaça del Tívoli.

Pel BPFest 2019 passaran grups com ara Her Little Donkey, Nerea Bassart Trio, Oclus, Moon Vision, Cueva Mapache, Allez o Sweet Margaret, entre altres. A més, Suu serà l’artista convidada després de guanyar el premi Enderrock a millor artista revelació. Durant la jornada també hi haurà espai per l’actuació de les escoles de música i la de grups novells com Upuntú (EMMPAC), així com per un cercle de percussió a la Plaça Nova o un espectacle itinerant de la Banda Forània.

tracking