Diari Més

La Xarxa de Santa Tecla prioritza l'ampliació d'Urgències de l'hospital

Aquesta actuació i l’augment de places de pàrquing gratuït són les dues primeres a fer al Vendrell

Imatge de la façana de l'Hospital del Vendrell.

La Xarxa de Santa Tecla prioritza l'ampliació d'Urgències de l'hospitalGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla prioritzarà tant la reordenació i ampliació del seu servei d’Urgències com l’augment de les places de pàrquing gratuït a l’exterior de l’Hospital del Vendrell. En en una reunió mantinguda entre l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, i el regidor de Salut, Ferran Trillas, amb el director general de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, Joan Maria Adserà, es va arribar al compromís de tirar endavant aquests dos projectes a càrrec del gestor sanitari. Pel que fa al servei d’Urgències, la direcció de l’Hospital del Vendrell treballa en un projecte de reordenació interna dels serveis per disposar de l’espai necessari per a la instal·lació de quinze nous boxes i l’ampliació de les sales de triatge i d’espera de pacients. En el cas del pàrquing gratuït, el projecte d’augment del nombre de places implica la disposició i urbanització d’uns terrenys municipals annexos a l’actual pàrquing exterior de l’hospital del Vendrell. Aquesta ampliació permetrà habilitar unes 140 places d’aparcament addicionals.

Pel que fa a l’inici de les actuacions, es treballa amb la previsió de poder començar-les al principi del pròxim any 2020, tot i que encara no disposen d’un calendari d’execució ja que estan en la fase prèvia d’estudi.

La Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, en converses amb l’Ajuntament del Vendrell sobre les futures actuacions que ha de desenvolupar a l’Hospital del Vendrell, ha ratificat com a accions prioritàries aquestes dues actuacions del centre sanitari. La Xarxa Santa Tecla ha volgut desmentir així informacions sorgides que restaven veracitat a l’anunci fet recentment per l’Ajuntament del Vendrell.

tracking