Diari Més

L'exalcalde de Móra Santiago Campos es presenta a la llista de Convergents

Serà el cap de llista del partit al Congrés per Tarragona

Imatge de la presentació de les llistes de Convergents al Congrés i al Senat.

L'exalcalde de Móra Santiago Campos es presenta a la llista de ConvergentsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresari i exalcalde de Móra d’Ebre, Santiago Campos, serà el cap de llista de Convergents al Congrés per Tarragona. Mentre quel’actual alcalde de Sant Jaume dels Domenys, Magí Pallarès, serà el candidat per al Senat. L’exconseller de Justícia de la Generalitat i president del partit, Germà Gordó, ha presentat als dos candidats al Vendrell.

Santiago Campos ha explicat que Convergents és el partit del seny i per això «defensarem els interessos de la ciutadania de tot el Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre, i Penedès, perquè aportem experiència de govern i defensem absolutament les necessitats bàsiques de la ciutadania, les millores en infraestructures i els intereresos dels distints sectors empresarials».

Pallarès, per la seva banda, ha dit que cal defensar la pagesia i els treballadors en general i «aconseguir que a les comarques de Tarragona s’hi instal·lin més empreses, la millora de la N-340 en el seu pas pel Baix Penedès i la defensa de tota la resta de reivindicacions de catalanes i catalans arreu del territori.

Pel que fa al vendrellenc Joan Maria Diu, candidat número 2 al Congrés per Tarragona i candidat a l'alcaldia del Vendrell, ha remarcat que «Convergents és un partit de casa amb gent formada i amb experiència que fa molts anys que sabem defensar què convé a les nostres comarques i quins són els problemes de les persones a tot Catalunya».

Gordó ha parlat de l'esforç que ha representat per Convergents el fet de presentar-se a les eleccions espanyoles «perquè el país necessita una opció sobiranista i de centre, també a les eleccions al Congrés i al Senat en què es decideixen temes cabdals per Catalunya». Convergents es presenta a les Eleccions Generals per Barcelona, Tarragona i Girona.

tracking