Diari Més

Societat

Desenes de persones protesten pels presumptes abusos de Mossèn Gallinat a Sant Jaume

La concentració i lectura del manifest, convocada per l’Agrupament Escolta els Xarelos, s’ha dut a terme a la plaça de l’Església

Imatge de la protesta a la plaça de l'Esglèsia.

Desenes de persones protesten pels presumptes abusos de Mossèn Gallinat a Sant JaumeDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Desenes de persones s’han concentrat, la tarda d’aquest divendres 22 de març, contra els presumptes abusos sexuals a infants de mossèn Joaquim M. Gallinat a Sant Jaume dels Domenys. Els fets s’haurien produït durant els anys 60 al municipi i, en transcendir la notícia, l’Agrupament Escolta els Xarelos va decidir convocar aquest acte de protesta.

L'acció ha tingut lloc a les 19h a la plaça de l’església de Sant Jaume dels Domenys, on s’han reunit desenes de persones. En aquest indret, just davant l'església del municipi, diversos membres de l'agrupament escolta han llegit un manifest. Davant d'ells s'ha estès una pancarta en la qual s'hi podia llegir «Prou impunitat a l'Arquebisbat. Si ens toquen a una ens toquen a totes».

L’objectiu tant de l'Agrupament Escolta Els Xarelos com de les persones del municipi que han participat a la concentració ha estat mostrar el seu rebuig a aquests fets i donar suport a les víctimes que els van patir.

tracking