Diari Més

Successos

Enxampen 'in fraganti' un veí de Cunit robant en una casa de Castelldefels

El lladre va intentar fugir després que Mossos i Policia Local encerclessin l'habitatge on estava robant

Un vehicle dels Mossos

Un vehicle dels MossosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Castelldefels conjuntament amb la Policia Local de la mateixa població van detenir, el dimecres 13 de març, un home de nacionalitat espanyola, de 35 anys i veí de Cunit, com a presumpte autor d’un robatori a interior de domicili a la localitat. Els fets van succeir el mateix dia, a les 12.15 hores, quan agents de paisà que formen part d’un dispositiu preventiu de robatoris a domicilis van ser alertats per un ciutadà del fet que un home havia saltat a l’interior del jardí d’una casa del passeig Marina de Castelldefels.

Els agents es van desplaçar, juntament amb la Policia Local, i van encerclar la casa on presumptament havia entrat el lladre. D’aquesta manera controlaven totes les vies de sortida de l’immoble per impedir la seva fugida en cas que encara es trobés a l’interior de la casa.

A continuació, els agents van accedir al jardí per comprovar la veracitat de la intrusió i, efectivament, van veure signes de força en un dels accessos a la casa. Llavors van veure com un home sortia corrent de l’habitatge i intentava fugir-ne, moment en què el van interceptar els mossos i els policies locals. L’home, que intentava fugir, es va resistir de manera activa a la detenció i els policies el van haver de reduir davant la seva intenció de fugir del lloc.

tracking