Diari Més

Ferran Palau donarà el tret de sortida a la 12a edició del Sonaprop

El grup Root Diamoons i el duet Escarteen Sisters també actuaran en aquest cicle de música que es tornarà a celebrar a la finca d’Heretat Sabartès

Ferran Palau actuarà a l'Heretat Sabartès el proper 24 de març en el marc del Sonaprop.

Ferran Palau donarà el tret de sortida a la 12a edició del Sonaprop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El músic Ferran Palau, el grup Root Diamoons i el duet de les germanes Escarteen Sisters formen el cartell de la 3a edició del cicle de música Sonaprop, que enguany arriba a la 12a edició. En aquesta ocasió l’esdeveniment, organitzat per El Centre de Llorenç del Penedès, comptarà amb aquests tres concerts que se celebraran, un cop més, a la finca d’Heretat Sabartès. Totes tres actuacions tindran lloc en diumenge i a les 19h i mitja hora abans s’obrirà un servei de barra exterior als jardins de la finca.

L’encarregat de donar el tret de sortida al cicle serà el músic Ferran Palau, el qual actuarà el proper 24 de març al Celler d’Heretat Sabartès acompanyat de la seva banda al complet. Després d’aconseguir ser Millor Disc de l’Any a Catalunya segons Mondosonoro i Millor obra del 2018 segons Time Out, el collbatonenc presentarà el seu tercer discBlanc.

El diumenge 31 de març, també a Heretat Sabartès, serà el torn del concert del grup Root Diamoons. El grup barceloní, que porta 15 anys en actiu i diversos àlbums i EP publicats, presentarà amb format de banda al complet el seu treball Fàcil, amb temes propers a l’ska i el rocksteady.

El cicle clourà el diumenge dia 7 d’abril amb el duet Escarteen Sisters, que presentarà el seu disc homònim. Es tracta de l’àlbum de debut del duet de les germanes Flavia (violoncel) i Laia Escartín (violí) que al Sonaprop seran acompanyades pel percussionista Fran Lucas.

Un cop més, l’organització aposta pel maridatge entre vi i música. D’aquesta manera, a cada concert s’oferiran diferents vins i caves sumarroca. S’obrirà un servei de barra a l’exterior dels jardins de la finca, mitja hora abans de les actuacions, sempre que la meteorologia ho permeti.

Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a través d’Internet en aquest enllaç o bé a la guixeta.

tracking