Diari Més

Policial

Desmantellen una plantació amb 241 plantes de marihuana a la Bisbal del Penedès

La Guàrdia Civil va arrestar a un home i una dona com a responsables del cultiu

Les plantes que es van localitzar es trobaven en la fase adulta.

Desmantellen una plantació amb 241 plantes de marihuana a la Bisbal del PenedèsGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones, un home i una dona de 27 i 33 anys, han estat detingudes com a responsables del cultiu i elaboració de marihuana. La Guàrdia Civil del Vendrell ha desmantellat una plantació tipo indoor amb 241 plantes en una casa unifamiliar situada en la urbanització Priorat de la Bisbal, la Bisbal del Penedès.

La investigació es va iniciar el passat mes de novembre gràcies a la col·laboració ciutadana que va alertar de l'existència d'una casa on estarien cultivant marihuana. La Guàrdia Civil va establir diversos dispositius per localitzar i desmantellar la plantació clandestina i identificar el seu responsable.

Gràcies a l'ajuda dels tècnics de l'empresa subministradora d'energia es va poder arribar fins a l'inquilí de l'habitatge, el qual va facilitar l'accés a la casa i al garatge, que era el lloc on es cultivava la marihuana. Allí es van trobar 241 plantes en fase adulta, així com material per al cultiu i elaboració de la substància.

Els detinguts són un home i una dona de 27 i 33 anys, respectivament, i de nacionalitat espanyola i portuguesa. Se'ls imputa un presumpte delicte contra la salut pública (cultiu, elaboració i tràfic de substàncies estupefaents) i un altre per frau de fluid elèctric. Els arrestats van declarar a les dependències judicials i van ser posats el llibertat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.

tracking