Diari Més

Els germans arbocencs Marc i Ricard Ribas participen a la 11a Panda Raid

Els joves entregaran material escolar per valor de 300 euros en alguna de les localitats en les quals s’aturin durant el ral·li

L'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, i un dels germans Ribas junt al material escolar que entregaran.

Els germans arbocencs Marc i Ricard Ribas participen a la 11a Panda RaidAjuntament de l'Arboç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc i Ricard Ribas, dos germans veïns de l’Arboç, s’han endinsat en l’aventura de participar en la 11a Panda Raid, un ral·li a l’estil del Dakar que transcorre pel desert del Marroc. En aquesta edició, que va començar el passat divendres 8 de març, l’esdeveniment compta amb sis etapes que sumen més de 3.000 quilòmetres i que finalitzen a Marràqueix. Els arbocencs ja van participar l’any passat en la prova i van quedar en la 146a posició.

L’Ajuntament de l’Arboç ha volgut col·laborar amb la iniciativa dels veïns del municipi de córrer la cursa de forma solidària aportant material escolar per valor de 300 euros. D’aquesta manera, els germans entregaran el material en algun dels pobles en els quals s’aturin durant la prova.

El Panda Raid és una de les proves més singulars i participatives per ser molt més econòmica que la majoria de competicions d’aquest tipus. Un total de 392 vehicles participen en la present edició.

El vehicle amb el qual els arbocencs participen a la cursa.

Els germans arbocencs Marc i Ricard Ribas participen a la 11a Panda RaidAjuntament de l'Arboç

tracking