Diari Més

Economia

L'Ajuntament de l'Arboç inicia una nova edició del Pressupost Participatiu

Fins al 29 de març, els ciutadans podran aportar propostes

Nou procés participatiu a l'Arboç.

L'Ajuntament de l'Arboç inicia una nova edició del Pressupost ParticipatiuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de l’Arboç impulsa durant aquest mes de marçla tercera convocatòria de Pressupostos Participatius amb una quantia de 50.000 euros. Els ciutadans majors de 16 anys podran proposar i escollir a quines actuacions la volen destinar.

Fins al divendres 29 de març, els ciutadans podran fer propostes através del web www.arbocencopina.cat o dipositant la butlleta corresponent dins una de les bústies habilitades a l’Ajuntament, la Biblioteca Municipal i la Casa de Cultura.

Posteriorment, totes les propostes recollides presencialment i electrònica seran valorades i quantificades pels serveis tècnics municipals. Així, totes aquelles que compleixin els requisits i no superin el pressupost fixat passaran a la següent fase, el Fòrum Ciutadà de Priorització, una sessió participativa en la qual els assistents hauran de seleccionar un nombre determinat de projectes que seran sotmesos, en la darrera fase, a votació popular.

Finalment, les propostes finalistes seran sotmeses a votació ciutadana. Hi podran participar totes aquelles persones empadronades al municipi majors de 16 anys, que podran votar per mitjans electrònics i presencials.

Projecte guanyador de l'any passat

Els serveis tècnics municipals estan estudiant i analitzant el projecte guanyador en l’edició del Pressupost Participatiu de l’any passat. L’objectiu de l’Ajuntament és poder desplegar-lo durant els propers mesos.

tracking