Diari Més

Televisió

El calafellenc Miquel Mañé obté els quatre «sí» del jurat de 'Got Talent'

El campió del món de gimnàstica aeròbica va triomfar amb la seva coreografia

Imatge de l'actuació de Miquel Mañé a Got Talent.

Imatge de l'actuació de Miquel Mañé a Got TalentTelecinco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El veí de Calafell i campió del món de gimnàstica aeròbica, Miquel Mañé, ha obtingut els quatre «sí» del jurat del concurs Got Talent España. El jove va aconseguir passar a la següent fase del talent show amb la seva aplaudida actuació, que va ser emesa a Telecinco en prime time en el programa d'ahir dilluns.

El gimnasta va presentar-se al talent show amb una coreografia feta per ell mateix i la seva entrenadora i amb la qual es va proclamar campió del món de gimnàstica aeròbica. L'objectiu de la seva actuació, tal com va explicar al jurat, ésaconseguir que aquesta disciplina esdevingui olímpica i donar-li visibilitat davant un gran públic.

Els quatre membres del jurat -format per Risto Mejide, la cantant Edurne, l'actriu Eva Isanta i la humorista i presentadora Paz Padilla- va quedar maravellat davant l'actuació. «No el podem jutjar, és un campió», deia Padilla, qui va aplaudir molt la coreografia del calafellenc. Risto Mejide hi estava d'acord i va afegir que «l'únic que podem fer és aplaudir-lo i agrair-li que hagi portat aquesta disciplina a Got Talent». Edurne i Eva també van afalagar al jove i, d'aquesta manera, tots quatre van donar el seu «sí» de forma individual.

Got Talent va avançar fa uns dies l'actuació del Calafellenc però va mantenir en incògnit sí aquest obtenia el vot favorable del jurat. Amb l'emissió del programa d'ahir es va descobrir que, com no podia ser d'una altra manera, aquest campió del món podrà seguir el seu curs pel programa.

Podeu veure l'actuació del calafellenc en aquest enllaç.

tracking