Diari Més

Societat

Inauguren la passarel·la, el camí i l'adequació ambiental de les Madrigueres

El projecte ha hagut de superar canvis i aturades

La zona de les Madrigueres es van inaugurar aquest dissabte.

Inauguren la passarel·la, el camí i l'adequació ambiental de les MadrigueresAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La passarel·la, el camí i l’adequació mediambiental de les Madrigueres s'ha estrenat aquest dissabte al Vendrell. El projecte que va arrencar fa anys i ha hagut de superar canvis i aturades per diverses circumstàncies.

Des de la vessant mediambiental, falta restaurar les dunes i la construcció de llacunes ja fetes. També queden pendents altres millores pel què fa a l’ús públic de l’espai, com per exemple la recuperació del búnquer de la Guerra civil, entre altres.

Després que el Ministeri de Costes donés per finalitzades les obres d’adequació ambiental de les Madrigueres, el govern municipal ha executat en els últims mesos la construcció del camí a través d’aquest espai natural, que dona continuïtat a la passarel·la que travessa la desembocadura de la Riera de la Bisbal, la qual també va ser executada pel Ministeri. El camí, un cop superada la passarel·la, oscil·la lateralment cap a l’esquerra, venint des del Vendrell, per acostar-se a la mota de protecció (el mur de terres que ha desplegat el Ministeri). D’aquesta manera, l’itinerari transcorre per l’interior de les Madrigueres, en paral·lel a la mota i deixa les llacunes a mà dreta. El camí s’ha fet amb materials i tècniques toves i compta també amb un cordó que acompanya i guiarà aquest itinerari de la marxa a peu.

tracking