Diari Més

Els veïns del barri de la Miralba estrenen local social

Es tracta d’un equipament molt necessari i reivindicat per l’Associació de veïns de la Miralba

Moment de la inauguració del local de la Miralba.

Els veïns del barri de la Miralba estrenen local socialCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, acompanyat pel vicepresident primer, Quim Nin, i la diputada de la institució, Imma Costa, han inaugurat aquest dissabte a la Bisbal del Penedès el nou local social del barri de la Miralba, juntament amb l'alcaldessa del municipi, Agnès Ferré, i el president de l'Associació de veïns de la Miralba, Diego Castellón.

Les obres de construcció del local social, que han finalitzat aquest mes de febrer, han comptat amb el finançament de la Diputació de Tarragona, que ha aportat un total de 215.438,54 euros a través del Pla d'Acció Municipal.

Tal com s'ha posat de manifest durant l'acte inaugural, es tracta d’un equipament molt necessari i reivindicat per l’Associació de veïns de la Miralba, que en moltes ocasions s’havia hagut de reunir al carrer, però també per als veïns de la zona, que a partir d'ara disposaran d'un punt de trobada i d'un espai on realitzar activitats.

Des que es van iniciar els tràmits per a la seva construcció, l'any 2016, el local social s'ha projectat en comunicació amb l'Associació de veïns de la Miralba, que ha donat el seu vistiplau als passos que s’han anat seguint. La superfície construïda del local, ubicat al carrer Gladiol 6, és de 230,33 m² i compta amb una sala polivalent, dos despatxos, lavabos, bar, magatzem i porxos.

tracking