Diari Més

Política

Corbacho no es podrà votar a ell mateix a les municipals en estar empadronat al Vendrell

El número 3 de la llista de Manuel Valls a l’Ajuntament de Barcelona no es podrà votar perquè el cens es va tancar el 30 de gener

Celestino Corbacho i Manuel Valls.

Celestino Corbacho i Manuel Valls.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Celestino Corbacho, exalcalde de l’Hospitalet de Llobregat i que serà el número tres de la llista de Manuel Valls a l’Ajuntament de Barcelona, no es podrà votar a ell mateix a les eleccions municipals del 26 de maig. Així ho afirma el diari Ara, el qual explica que Corbacho no podrà votar a la llista de la qual forma part perquè està empadronat al Vendrell i el cens a la ciutat es va tancar el passat 30 de gener.

Corbacho està establert des del passat 2016 a Coma-ruga. Segons explica el citat mitjà però, vol traslladar-se a viure a Barcelona i, de fet, ja havia buscat pis. Admet que no podrà votar a la ciutat comtal perquè les llistes de la gent que pot votar es van tancar 30 de gener passat. Això no li suposa cap problema per unir-se a la llista de Valls, ja que no és condició indispensable que els integrants estiguin empadronats a la ciutat en la qual es presenten.

tracking